Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Oktoberfest Αλα Ελληνικά στο Ελατοχωρι


  
    Η Dream Team -και όχι μόνο- του Oktoberfest αλα ελληνικά!!! Οι εθελοντές με την ανάλογη ενδυμασία ήταν πολλοί και τα χαμόγελα ακόμα περισσότερα!   


Σκοπός μας ήταν να συνδυάσουμε ένα έθιμο ξενόφερτο, με την παράδοση αλλά και τη διασκέδαση σύμφωνα με τα ελληνικά δεδομένα. Παραδοσιακά, χειροποίητα λουκάνικα από την Πιερία, σπιτική φασολάδα με φοσόλια Ελατοχωρίου, ήταν κάποια από τα εδέσματα που συναντούσε κανείς. Δε θα μπορούσαν να εκλείψουν, φυσικά, και τα "παραδοσιακά" hot dog!!:Ρ Καλή μουσική, κόσμος πολύς και το κέφι στα ύψη!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και η θετική ενέργεια διάχυτη σε όλες τις παρέες. Αυτό βοήθησε κι εμάς να ανταποκριθούμε στον κόσμο με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και μας έδωσε ελπίδες για το 2ο "Oktoberfest αλα ελληνικά"!!


Ευχαριστούμε μέσα απ' την καρδιά μας, όλους εσάς που μας στηρίξατε και συμβάλατε στην επιτυχία του μικρού μας φεστιβάλ και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο συμπολίτη μας και δημοσιογράφο κύριο Δημήτρη Σφήκα για τη συμβολή του στην πανελλήνια προβολή της διοργάνωσης που όπως αποδείχτηκε έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της!

Και του χρόνου!

Με Εκτίμηση,
Έλλη Πασχαλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου