Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

92η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου 9-18 Σεπτεμβρίου 2018

H έναρξη λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου συνοδεύεται από πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων, που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της Εμποροπανήγυρης. Μουσικά παραδοσιακά συγκροτήματα, χορευτικά συγκροτήματα, καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, συνθέτουν ένα πολύμορφο πολιτιστικό πάζλ που αξίζει να παρακολουθήσει ένας επισκέπτης.
Οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις της 92ης Εμποροπανήγυρης Αιγινίου αποτελούνται από 

Εγκαίνια 92ης Εμποροπανήγυρης Αιγινίου
Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 & ώρα Έναρξης 20:00
 με τη συμμετοχή της Πολυφωνικής ορχήστρα Κατερίνης 
υπό την διεύθυνση του κ. Λιμπανοβνού Παναγιώτη

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα έναρξης 21:00
Ταξίδι στη Δημοτική μας παράδοση,  
«Απ’ τον Μωριά μέχρι τον Έβρο» με τους
Παναγιώτη Λάλεζα & Αποστολία Ουλιανούδη

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου & ώρα έναρξης 21:00

Παλιές ερμηνείες της Μουσικής παράδοσης των χωρών
της ανατολικής Μεσογείου από το εξαίρετο συγκρότημα
Λωξάνδρα- Ensemble

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου & ώρα έναρξη 21:00
Νεανική βραδιά, το απόλυτο 90s -00s party με τους
Δημήτρη Κόκοτα & Γιώργο Λεμπέση

Επίσης, φέτος για πρώτη χρονιά θα λειτουργήσει ο 1ος ηλεκτρονικός οδηγός της εμποροπανήγυρης !
Μια μεγάλη καινοτομία θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι φετινοί επισκέπτες της εμποροπανήγυρης Αιγινίου. Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού ήταν και είναι πάντα πρωτοπόρος κάτι που αποδεικνύει και φέτος με τη δημιουργία του www.panigiri-aiginiou.gr, μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας μέσω της οποίας ο κάθε επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να βρει εύκολα και γρήγορα ότι ψάχνει μέσα στην εμποροπανήγυρη Αιγινίου.
Πως θα λειτουργεί όμως ακριβώς ο ηλεκτρονικός οδηγός;
Ο κάθε επισκέπτης απο φέτος θα μπορεί να μπει στο www.panigiri-aiginiou.gr να πληκτρολογήσει οποιοδήποτε προϊόν ψάχνει (π.χ. αθλητικές φόρμες) και να ανακαλύψει εύκολα με βάση το νούμερο
σε ποια περίπτερα μέσα στην εμποροπανήγυρη υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν που αναζήτησε. Επίσης, ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να αξιολογήσει το κάθε μαγαζί με βάση την εμπειρία που βίωσε.
Έτσι απλά από φέτος όλοι οι επισκέπτες της εμποροπανήγυρης Αιγινίου θα έχουν τη δυνατότητα να βρίσκουν με ένα κλικ από το κινητό τους τα προϊόντα και τα μαγαζιά που ψάχνουν.
Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού εφαρμόζει καινοτόμες τεχνολογικά λύσεις έτσι ώστε να κάνει πλέον εύκολη την πλοήγηση όλων των επισκεπτών στο χώρο και να προβάλλει αποτελεσματικά τους εκθέτες σε ένα παραδοσιακό θεσμό όπως είναι η εμποροπανήγυρη Αιγινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου