Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Απόψε η ιστορική ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα με φόντο τους ομίλους

«Ραντεβού» με την ιστορία του έχει απόψε ο ΠΑΟΚ και καλείται να είναι συνεπής σ’ αυτό.

Απόψε η ιστορική ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα με φόντο τους ομίλους

Ο «δικέφαλος» του Βορρά θα τεθεί αντιμέτωπος στις 22.00 (Cosmote Sport 1) με την Μπενφίκα στην Τούμπα, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και στόχος του φυσικά δεν είναι άλλος από την πρόκριση -για πρώτη φορά στην ιστορία του- στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το γήπεδο των «ασπρόμαυρων» θα είναι κατάμεστο από τους φιλάθλους του συλλόγου, οι οποίοι θα ενισχύσουν ψυχολογικά την ομάδα του Λουτσέσκου που για να φτάσει να παλεύει για το πολυπόθητο εισιτήριο με τους Λουζιτανούς χρειάστηκε να αφήσει εκτός νυμφώνος κατά σειρά τη Βασιλεία και τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Σαφέστατα η «χρυσή» ισοπαλία με 1-1 σκορ, που απέσπασε η ελληνική ομάδα στο πρώτο παιχνίδι γέρνει ελαφρά την πλάστιγγα της πρόκρισης υπέρ του ΠΑΟΚ, ο οποίος απόψε προκρίνεται με δύο αποτελέσματα: με νίκη ή ακόμη και με λευκή ισοπαλία (0-0).

Πάντως άπαντες στο στρατόπεδο των Κυπελλούχων Ελλάδας ξέρουν πολύ καλά πόσο ισχυροί είναι οι «αετοί» και πόσο ταλέντο διαθέτουν στο ρόστερ τους και γι΄αυτό σκοπεύουν να παίξουν με στόχο τη νίκη στο αποψινό ματς και όχι με στόχο να υπερασπιστούν το αποτέλεσμα που απέσπασαν πριν μία εβδομάδα στη Λισαβόνα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως όλα δείχνουν, θα πορευτεί με συνταγή... «Ντα Λουζ» δεδομένου πως πλέον στην διάθεσή του βρίσκονται οι Βαρέλα - Μαουρίσιο που απουσίαζαν από το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, στην οποία ο ΠΑΟΚ επικράτησε δύσκολα 1-0 του Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τον Μάτος να είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Βιεϊρίνια στο αριστερό. Οι Κρέσπο και Βαρέλα θα αποτελέσουν το δίδυμο στα στόπερ ενώ θέση στον άξονα θα πάρουν οι Μαουρίσιο και Κάνιας. 

Μπροστά τους θα βρίσκεται ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς. Στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής υπάρχουν επιλογές για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο, φαίνεται πως οι Λημνιός και Ελ Καντουρί έχουν το προβάδισμα για τον 49χρονο τεχνικό αντί των Ουάρντα και Ζαμπά.

Στην αντίπερα όχθη η πιθανότερη παράταξη της Μπενφίκα είναι η εξής: Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Ζαρντέλ, Ντίας και Γκριμάλντο, Φέισα, Πίτσι, Φερνάντες, Σάλβιο (εναλλακτικά Ζίφκοβιτς), Σέρβι και Φερέιρα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο 43χρονος Γερμανός ρέφερι, Φέλιξ Μπριχ, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Μαρκ Μπορς και Στέφαν Λουπ (τέταρτος θα είναι ο Μάρκους Χάκε).

http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου