Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων


Από καρδιάς εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων και τους εύχομαι υγεία, δύναμη, πρόοδο και επιτυχίες για τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά τους με τη φοίτησή τους σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η επιτυχία των μαθητών σηματοδοτεί την έναρξη μιας καινούργιας σημαντικής περιόδου-ίσως και καθοριστικής- στη ζωή τους γεμάτη από όνειρα και δημιουργία, ενώ δικαιώνει τους κόπους, τις θυσίες και τη συστηματική δουλειά των προηγούμενων ετών.

Άξιοι συγχαρητηρίων, όμως, είναι και οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς, που με την υποστήριξη, την ενθάρρυνση και την αγάπη τους, συνέβαλαν στην επιτυχία των παιδιών.


Για τους μαθητές που δεν κατάφεραν να πετύχουν φέτος το στόχο τους, τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν την προσπάθεια, τους εύχομαι δύναμη, ελπίδα, προσήλωση στο στόχο  και καλή επιτυχία για την επόμενη προσπάθεια. Καλή τύχη εύχομαι σε όσους επιλέξουν επαγγελματικούς δρόμους, αξιοποιώντας ταλέντα και δεξιότητες και να θυμούνται ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και προκλήσεις.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, αλλά και εγώ και από τη θέση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα είμαστε στο πλευρό των παιδιών.

Καλή σταδιοδρομία σε όλους και καλή φοιτητική ζωή.Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών
της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Σοφία Μαυρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου