Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ 50ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ

 Η βραδιά τιμής και ευχαριστιών στους εθελοντές και τις εθελοντικές ομάδες που υποστήριξαν με την προσφορά τους το  πρόγραμμα του επετειακού 50ου Φεστιβάλ Ολύμπου και αποτελεί θεσμό για τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου, πραγματοποιήθηκε με την ολοκλήρωση των φετινών παραστάσεων.

 Στο αίθριο του ξενοδοχείου «Ποσειδών Παλλάς» στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, το βράδυ της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου 2021, η διοίκηση του ΟΡ.ΦΕ.Ο. υποδέχθηκε, ευχαρίστησε και απένειμε τις βεβαιώσεις τόσο στα πρόσωπα, όσο και στους φορείς που συνδράμουν στον τομέα του εθελοντισμού, την Διασωστική Ομάδα Πιερίας και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και της Νοσηλευτικής του ομάδας. 

 Η βραδιά ξεκίνησε με αφιέρωμα στη μνήμη του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη και πολιτικού, Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος στην πενηντάχρονη διαδρομή του Φεστιβάλ Ολύμπου, παρουσίασε στο παρελθόν στο αρχαίο θέατρο Δίου, μέσω συναυλιών μέρος του μοναδικής αξίας μουσικού του έργου. 

 Προλογίζοντας τη συνάντηση, ο πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, Γρηγόρης Παπαχρήστος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του ιδίου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου, αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή των εθελοντών στην άρτια και εύρυθμη υλοποίηση των παραστάσεων του προγράμματος του Φεστιβάλ, καταλήγοντας: «Νοιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθότι ο θεσμός της εθελοντικής προσφοράς την τελευταία δεκαετία, επί των ημερών της προεδρίας μου, εδραιώθηκε και συνδέθηκε άρρηκτα ως αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας του Φεστιβάλ Ολύμπου. Σε σας ανήκει το μέλλον του. Σας παροτρύνω να συνεχίσετε με την ίδια διάθεση και την ίδια αγάπη την συνεισφορά σας στον φορέα που εκφράζει πολιτιστικά  την Πιερία και όχι μόνο»

 Ανάλογες οι τοποθετήσεις και οι χαιρετισμοί, του υπευθύνου εθελοντισμού και γενικού γραμματέα του Οργανισμού, Γιώργου Σαμαλή και της επίσης μέλους της ίδιας επιτροπής και του διοικητικού συμβουλίου, Πιπίτσας Μακρίδου-Παρτσαλίδου.

 Στη σημαντικότητα της εθελοντικής προσφοράς κινήθηκαν και οι χαιρετιστήριες αναφορές των λοιπών μελών της διοίκησης του ΟΡ.ΦΕ.Ο. Χάιδως Παπαχατζή-δημόσιες-διεθνείς σχέσεις και Νίκου Λακασά-οργάνωση εκδηλώσεων, αλλά και του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ , Γιώργου Χανδόλια

 Επίσης σε ένδειξη ευχαριστιών για την άριστη φιλοξενία και την προσφορά θεσπέσιων εδεσμάτων, από πλευράς του ξενοδοχείου «Ποσειδών Παλλάς» ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. απένειμε στο διευθυντή του, Χρήστο Νίκα, το επετειακό ψηφιδωτό «Πενήντα Χρόνια Φεστιβάλ Ολύμπου», εκφράζοντας παράλληλα και τις ευχαριστίες στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Γιώργο Τζόβα, τους ιδιοκτήτες, τα στελέχη και το προσωπικό του ξενοδοχείου.

 Από πλευράς της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της, Γρηγόρης Μιτσοκάπας και ο καλλιτεχνικός της διευθυντής-μαέστρος, Ευθύμιος Μαυρίδης.

 Οι κινηματογραφικές εικόνες-αφιέρωμα στους εθελοντές, το επίσης αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη από τη συναυλία της Ορχήστρας Νέων Δίου στο Μουσείο της Ακρόπολης «Όμορφη Πόλη» και το διαχρονικό της πενηντάχρονης διαδρομής του Φεστιβάλ Ολύμπου, επιμελήθηκε το μέλος της επιτροπής επικοινωνίας του Οργανισμού, γραφίστας- επαγγελματίας τεχνών ήχου-εικόνας, Δημήτρης Γατσιός-Πεσερίδης. Ο οποίος παράλληλα είχε και την φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς.

 Την εκδήλωση «Βραδιά τιμής και ευχαριστιών» στους εθελοντές και τις εθελοντικές ομάδες, συντόνισε και παρουσίασε το μέλος της διοίκησης Του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου και υπεύθυνος επικοινωνίας-προβολής, Περικλής Χατζηγιάννης. 

 





















 

 

  

 

    

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου