Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου για τη νέα σχολική χρονιά

Αγαπητοί μαθητές, Αξιότιμοι εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες,

 

Ήχησε και πάλι στις σχολικές μονάδες το πρώτο κουδούνι, σηματοδοτώντας την επίσημη πρώτη ημέρα λειτουργίας της νέας σχολικής χρονιάς,μετά από δύο δύσκολα χρόνια εξαιτίας της πανδημίας.

Μια νέα σχολική χρονιά, προσαρμοσμένη στις νέες υγειονομικές συνθήκες και γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες, επιθυμία για έργο και αληθινή πρόοδο.

Αρχίζουμε έναν νέο κύκλο μαθημάτων με όρεξη για δουλειά και την επιθυμία να γεμίσουμε τις ψυχές και το μυαλό μας όχι μόνο με εμπειρίες και γνώσεις, αλλά και με ευτυχία.

Ακράδαντη πεποίθηση όλων μας που υπηρετούμε στην αιρετή περιφερειακή αυτοδιοίκηση είναι ότι η Παιδεία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο, το θεμέλιο και την ελπίδα της ελληνικής κοινωνίας διαμορφώνοντας ολοκληρωμένες προσωπικότητες με ήθος και αξίες.

Η συνεργασία μας με την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα της Πιερίας είναι δεδομένη. Κοινός μας στόχος η διαρκής βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές μας που δίνουν τη μάχη της γνώσης και της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο.

Θέλω να τονίσω ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα βρίσκεται αρωγός και συμπαραστάτης για την εύρυθμη και αρτιότερη λειτουργία των σχολείων μας, προκειμένου να διασφαλίσουμε ένα ευχάριστο και λειτουργικό περιβάλλον μάθησης αλλά και για την επίτευξη των σκοπών της παιδείας, στο πλαίσιο ενός αναβαθμισμένου και σύγχρονου εκπαιδευτικού συστήματος.

 

Μέλημα του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα και δικό μου είναι η απρόσκοπτη διοικητική λειτουργία των σχολείων της Πιερίας.

 

Εύχομαι ʺΚαλή και παραγωγική σχολική χρονιάʺκαι ʺΚαλή Πρόοδοʺ σε όλους τους μαθητές μας, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.

 

Ας ξεκινήσουμε με υψηλούς στόχους και οράματα καταβάλλοντας όλοι μαζί την μέγιστη δυνατή προσπάθεια προκειμένου να πραγματοποιηθούν στη φετινή ιδιαίτερη σχολική χρονιά με υγεία και ασφάλεια.

 

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου