Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Κορινού αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Κατερίνης και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της κ. Θάνο Μπαρμπαγεωργόπουλο, για το αμέριστο ενδιαφέρον και την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύει ως προς την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν και τη βελτίωση των υποδομών του σχολείου.

Με συντονισμένες κινήσεις ήδη από τη θερινή περίοδο ικανοποιήθηκαν τα περισσότερα αιτήματα της σχολικής μονάδας και δρομολογήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες έτσι, ώστε με την έναρξη των μαθημάτων οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου να έχουν στη διάθεσή τους τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα μέσα για την επίτευξη των μαθησιακών στόχων.

Σε μια κρίσιμη περίοδο όπου η πανδημία του COVID-19 έχει επηρεάσει την ομαλή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό το δημόσιο σχολείο να παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες και στον τομέα αυτό η Σχολική Επιτροπή του δήμου Κατερίνης, στο μέτρο που της αναλογεί έχει ανταποκριθεί επιτυχώς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου