Διαδικασία

Βήμα 1

Αλευρώνουμε τις λωρίδες πράσου και τις τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά στους 160οC μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσαφί χρώμα. Τις απλώνουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Βήμα 2

Σάλτσα μάνγκο: Bάζουμε τον χυμό πορτοκάλι, λάιμ και την ψίχα από το μάνγκο σε μπλέντερ και χτυπάμε. Αλατοπιπερώνουμε και κρατάμε στο ψυγείο. Απλώνουμε τις φέτες ψαριού σε ρηχό πιάτο, στύβουμε μισό λάιμ πάνω στο ψάρι και αλατίζουμε.

Βήμα 3

Τοποθετούμε από πάνω την πιπεριά, το κρεμμύδι και ραντίζουμε με τη σάλτσα μάνγκο. Γαρνίρουμε με τα τσιπς πράσου.