Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Υπογραφή «Σύμβασης έργου» για την εκτέλεση του έργου «Εργασίες ανακαίνισης για τον εκσυγχρονισμό των ΚΕΠ του δήμου Πύδνας-Κολινδρού»

    Ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού και εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας συνυπέγραψαν «Σύμβαση έργου» για την εκτέλεση του έργου «Εργασίες ανακαίνισης για τον εκσυγχρονισμό των ΚΕΠ του δήμου Πύδνας-Κολινδρού», συνολικού ποσού 100.700,86 ευρώ, που θα χρηματοδοτηθεί από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Το έργο αποσκοπεί στην πλήρη ανακαίνιση των "Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών" (ΚΕΠ) βάσει  συγκεκριμένων προδιαγραφών και στην αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού τους. Για την αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού διατίθεται από το ίδιο Υπουργείο επιπλέον πόσο 32.240 ευρώ.

    Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος κ Ανέστης Μανώλας ανέφερε:

    «Όπως είχα πει και τότε που μας είχε εγκριθεί η χρηματοδότηση για την αναβάθμιση των ΚΕΠ, αποστολή των ΚΕΠ είναι να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητος, τόσο προς τους πολίτες όσο και προς τις επιχειρήσεις, υποστηρίζοντας  εμπράκτως την ανάπτυξη της χώρας. Η διατήρηση της ποιότητος των υπηρεσιών από τα ΚΕΠ απαιτούν συνεχείς επενδύσεις σε πολλαπλά επίπεδα, όπως κτιριακές και τεχνολογικές υποδομές, εκπαίδευση προσωπικού κ.α. Θεωρείται βέβαιο ότι με την ολοκλήρωση των εργασιών που θα γίνουν, θα βελτιωθούν σημαντικά τόσο οι χώροι όπου στεγάζονται τα ΚΕΠ όσο –και κυρίως– η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

    Οι προσπάθειές μας για τη βελτίωση των υποδομών του δήμου μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας συνεχίζονται.»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου