Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Επίδοση ψηφίσματος μαθητών ΣΤ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου στον Δήμαρχο Βαγγέλη Γερολιόλιο με λίστα αιτημάτων

    
Τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιο συνάντησαν, το πρωί της Δευτέρας 27 Μαρτίου 2023, μαθήτριες και μαθητές του 1ου τμήματος της έκτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου.

Κατά τη συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου στο Λιτόχωρο, οι μαθήτριες και μαθητές, τους οποίους συνόδευαν η διευθύντρια του σχολείου κα Ελένη Γραμματόση και η εκπαιδευτικός κα Ελένη Βλαχοπούλου, συζήτησαν μία σειρά θεμάτων που τους απασχολούν, τα οποία αφορούν στην σχολική τους μονάδα και στην καθημερινότητα των κατοίκων της κοινότητας του Λιτοχώρου.

Διαχείριση απορριμμάτων, συντήρηση πεζοδρομίων, δημιουργία ποδηλατόδρομου και διαχείριση αδέσποτων, ήταν μεταξύ των ζητημάτων που συζητήθηκαν, τα οποία επιδόθηκαν στον Δήμαρχο και εγγράφως.

Ο Δήμαρχος αφού άκουσε προσεκτικά τους μαθητές, τους ενημέρωσε για το στάδιο που βρίσκεται κάθε ένα από τα θέματα που του επισήμαναν. Παράλληλα τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος είναι πάντα ανοιχτός για να υποδέχεται επισημάνσεις, παρατηρήσεις, σκέψεις και προτάσεις των δημοτών για την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου