Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου: Απονομή τιμητικής πλακέτας προσφοράς εξαιρετικών υπηρεσιών στον Χατζηγιάννη Περικλή

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 60 χρόνων από την ίδρυση της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (1963-2023), η Γενική Συνέλευση επέλεξε και το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα, να απονείμει τιμητική πλακέτα προσφοράς εξαιρετικών υπηρεσιών προς την Ένωση, σε έξι συνολικά μέλη της. 

 Ο Περικλής Χατζηγιάννης είναι ένα από τα τακτικά και συνεπή μέλη της ΕΣΕΤ με παρουσία μεγαλύτερη των 40 χρόνων στην Ένωση και με ενεργό ακόμη δημοσιογραφική παρουσία στην ελληνική περιφέρεια.    

Η ΕΣΕΤ αναγνωρίζει και τιμά την εξαιρετική του δημοσιογραφική πορεία και ταυτόχρονα την συμμετοχή και την προσφορά του σε πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς  της Πιερίας. 

Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε στην πανηγυρική έναρξη του 53ου Πανελλήνιου Δημοσιογραφικού Συνεδρίου της ΕΣΕΤ την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, ώρα 19.00 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Προσωπικό ζήτημα δεν επέτρεψε τον Περικλή Χατζηγιάννη να παραστεί στην απονομή στην Τρίπολη. Συμμετείχε όμως διαδικτυακά στις εργασίες του Συνεδρίου.

   Την επίδοση της τιμητικής πλακέτας ανέλαβαν τα μέλη του Δ.Σ., η Τάνια Δούλαλα, Ταμίας και ο Γιώργος Κουκουλιάτας μέλος του Δ.Σ. 

 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου