Υλικά
Για τη μαρινάδα
- Για να φτιάξουμε το μοσχαράκι σαν γύρος, ξεκινάμε ανακατεύουντας όλα τα υλικά για τη μαρινάδα μαζί με το κρέας σε ένα μεγάλο μπολ. Τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 15-20 λεπτά.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C και στρώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.
- Απλώνουμε το κρέας με τη μαρινάδα του σε μία στρώση στο ταψί και ψήνουμε για 6-10 λεπτά, ανάλογα με το πόσο καλά ψημένο μάς αρέσει.
- Ξεφουρνίζουμε, πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και ρίγανη, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές και ζεστές πίτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου