Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε ψαρομπιφτέκια με σάλτσα αβοκάντο, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 180°C και στρώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.
- Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά για τα ψαρομπιφτέκια και τα ζυμώνουμε σε ένα αφράτο μείγμα.
- Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 15 λεπτά, να σφίξει το μείγμα.
- Πλάθουμε σε 6 μπιφτέκια, τα αραδιάζουμε στο ταψί και τα ψήνουμε για περίπου 15-20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα και να ψηθούν.
Σάλτσα αβοκάντο
- Πολτοποιούμε όλα τα υλικά στον πολυκόφτη και σερβίρουμε σε μπολ.
- Συνοδεύουμε τα ψαρομπιφτέκια με απλό ρύζι μπασμάτι και τη σάλτσα αβοκάντο.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 152.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου