Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ “Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”

 

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που η επιχείρηση Αμβροσιάδης αποφάσισε να πετάξει στο δρόμο εργαζόμενο-συνδικαλιστή που “τόλμησε” να απεργήσει την ώρα που εκατομμύρια λαού βρισκόταν στο δρόμο για να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη, δείχνοντας με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο οτι το μόνο πράγμα για το οποίο έχει πρεμούρα η εργοδοσία είναι να ξεμπερδεύει με κάθε φωνή αγωνιστικής διεκδίκησης.

 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός οτι στη συγκεκριμένη επιχείρηση οι εργαζόμενοι δουλεύουν ατελείωτες ώρες, μισοασφαλισμένοι, χωρίς καμία μέριμνα για τη χορήγηση μέσων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειάς τους, ενώ ταυτόχρονα η εργοδοσία πραγματοποιεί επενδύσεις εκατομμυρίων πατώντας πάνω στο αντεργατικό, αντιλαϊκό νομοθετικό πλαίσιο που έχουν διαμορφώσει όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις.

 

Έπειτα και από το πόρισμα του ΣΕΠΕ οτι η εν λόγω επιχείρηση δύναται να απασχολήσει κανονικά τον εργαζόμενο, γίνεται ακόμα πιο σαφές ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος απόλυσης του συναδέλφου. 

 

Η απόλυση του εργαζόμενου συνδικαλιστή αποτελεί επίθεση σε όλη την εργατική τάξη, σε κάθε τίμιο εργαζόμενο που δεν ανέχεται άλλο την εργοδοτική αυθαιρεσία και σηκώνει κεφάλι.

 

Κανένας μόνος απέναντι στην εργοδοτική ασυδοσία! Μόνο οργανωμένα μπορούνε οι εργαζόμενοι να βελτιώσουν τους όρους δουλειάς τους και να ανοίξουν το δρόμο για νέες κατακτήσεις. 

 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! 

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ

ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

 

Όλοι την Πέμπτη 7/3 στις 9πμ, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης, όπου εκδικάζεται η υπόθεση της παράνομης και καταχρηστικής απόλυσης του συναδέλφου-συνδικαλιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου