Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Η χοροεσπερίδα του Γ.Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κατερίνης

 Με αφορμή τα πενήντα χρόνια του Συλλόγου



 Τούτη η χρονιά έχει επετειακό χαρακτήρα για τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Κατερίνης «Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ», καθότι εορτάζει τα πενηντάχρονα της διαδρομής του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία του συνοικισμού του Μυλαυλάκου-Παραδείσου και όχι μόνο. 

    













Το βραδινό της Κυριακής 24 Μαρτίου 2024 η οικογένεια και φίλοι του συλλόγου είχαν την ευκαιρία τα συναντηθούν στην κοινωνικού χαρακτήρα εκδήλωση, να γλεντήσουν, αλλά και να χειροκροτήσουν τους τιμηθέντες από την διοίκηση του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, παράγοντες, αθλητές και επιχειρηματίες- χορηγούς των δράσεων του σωματείου.

 Χαιρετίζοντας την χοροεσπερίδα ο πρόεδρος του Γ.Α.Σ. «Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» Κατερίνης αφού ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν την βραδιά καθώς τον καλλιτέχνη, Θεόφιλο Πουτακίδη και την ορχήστρα του, επισήμανε«Η αποψινήχοροεσπερίδα έχει ξεχωριστή σημασία για όλους εμάς που υπηρετήσαμε και υπηρετούμε τον σύλλογο εγώ και πέντε δεκαετίες.

 Την ομάδα που μας εκφράζει ποδοσφαιρικά και όχι μόνον, το σωματείο που αποτελεί κομμάτι της διαδρομής μας στον προσφυγικό μα τόσο ζωντανό συνοικισμό του  Μυλαυλάκου-Παραδείσου της Κατερίνης.

 Όλα αυτά τα χρόνια όλοι μαζί δημιουργήσαμε τον αθλητικό πυρήνα της περιοχής ο οποίος  αποτελεί την αθλητική και παιδαγωγική κυψελίδα, όπου αθλούνται, αγωνίζονται οι νέοι του συνοικισμού, αλλά και ευρύτερα.

 Ευτυχήσαμε να καμαρώσουμε τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ και σε εθνική ποδοσφαιρική κατηγορία, την πρώην δ΄ εθνική τη χρονιά 2001-2002, ενώ σήμερα και επί πολλά χρόνια πρωταγωνιστούμε στην πρώτη κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας. Μια δεύτερη ομάδα μας αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του τοπικού και η οποία αποτελεί τι φυτώριο και το μέλλον του συλλόγου, με την επωνυμία ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Β’.

 Η αποψινή μας χοροεσπερίδα, όπως και οι προηγούμενες αποτελούν θεσμό στην διαδρομή της ομάδας μας και μας δίνει την ευκαιρία να γνωριζόμαστε καλύτερα, να λειτουργούμε μέσα σε οικογενειακό κλίμα και να τιμούμε αθλητές, παράγοντες και επιχειρηματίες που μας στηρίζουν στις δράσεις μας,

 Από μέρους της διοίκησης, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών σας καλωσορίζουμε στην γιορτή μας «50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΡΜΗΤΟΣ» και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε και να συγκινούμε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.»

ΟΙ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

 Τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες για την προσφορά τους στον σύλλογο και εν γένει στο ποδόσφαιρο, ο πρώην πρόεδρος του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, Οδυσσέας Μαυρίδης, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Παναγιώτης Κουδουνάς και Γιώργος Αμβροσιάδης (σήμερα διοικητικό μέλος), αλλά και ο ποδοσφαιριστής με σημαντική διαδρομή στα Ελληνικά πρωταθλήματα, Αθανάσιος Παντελιάδης.

 Από τον χώρο των χορηγών, οι Ηλίας Παπαδόπουλος- Χαρτοβιομηχανία ΜΑΧΙ. Ιωακείμ Αμβροσιάδης-Κοτόπουλα Ολύμπου, Γρηγόρης Σαμαράς-Ασφαλιστής- πρώην ποδοσφαιριστής και Βασίλης Σερδάρης-Βιομηχανία Μαρμάρων. 

 Τίμησαν την εκδήλωση, ο Βουλευτής Πιερίας, Σπύρος Κουλκουδίνας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Σάκης Αρναούτογλου, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Πιερίας, Δημήτριο Λιόλιο, ο πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν», Αριστείδης Πετρίδης, καθώς και αντιπροσωπείες ομάδων της Πιερίας κ.α.

 Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κοσμικό κέντρο ΑΡΙΑ παρουσίασε ο υπογράφων το κείμενο-ρεπορτάζ, Περικλής Χατζηγιάννης, ενώ στη φωτογράφιση ο πτυχιούχος πολυμέσων-φωτογραφίας, Δημήτριος Γατσιός-Πεσερίδης. 

  

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου