Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2018: ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 2000 ΔΡΟΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ




Ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 01 Οκτωβρίου και ώρα 22:00, οι εγγραφές για τον αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ». Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στην εκκίνηση αναμένεται να βρεθεί αριθμός ρεκόρ δρομέων όλων των ηλικιών, συγκριτικά με τις εγγραφές των προηγούμενων ετών. Ήδη συμπληρώθηκε ο αριθμός των 2000 εγγραφών και η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στην αθλητική γιορτή και όλοι όσοι δεν πρόλαβαν έγκαιρα να εγγραφούν.


Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) θα γίνονται στο επισυναπτόμενο link:





Παράλληλα, την Τρίτη  02 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των εμπλεκομένων φορέων & συλλόγων στο Δημαρχείο Κατερίνης, προκειμένου να συζητηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, που αφορούν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Όπως είναι γνωστό, η μεγάλη αθλητική – πολιτιστική γιορτή, διοργανώνεται την Κυριακή 07 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ., με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας, από τον Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ)  του Δήμου Κατερίνης, τον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2351047445 (Γραφείο Τύπου - Νικηφόρος Γκόλτσιος), (Ο.Π.Π.Α.Π.: Γιώργος Μίχος), καθώς και στον πρόεδρο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», Αλέξανδρο Πούλιο, τηλ. Επικοινωνίας: 6976692445.

Για πληροφορίες, που αφορούν τις ομαδικές συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε, στον Ευάγγελο Γερομιχαλό (Αντιπρόεδρο  Δ.Σ. ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ»), τηλέφωνο: 6977 753 739.


Επίσης, για διευκρινίσεις – πληροφορίες στο email: oppapkaterinis@gmail.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου