Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Χρώματα, μουσικές και χοροί «ντύνουν» τη μεγάλη αθλητική γιορτή



Tο δικό τους ξεχωριστό τόνο και χρώμα στη μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή του αγώνα δρόμου - θεσμού, «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», την Κυριακή 07 Οκτωβρίου, αναμένεται να δώσουν και φέτος επενδύοντας μουσικά και χορευτικά τη διαδρομή από το Πλατανόδασος έως και το άγαλμα της Ελευθερίας στην κεντρική Πλατεία, μπάντες, Djs, μουσικοχορευτικά σχήματα πολιτιστικών συλλόγων κ.ο.κ.

Ειδικότερα, τη διαδρομή θα «επενδύσουν μουσικά», το σχήμα Κρουστών PARANAUE (Πλατεία Ελευθερίας), η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης (Συνεδριακό Κέντρο), το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης (Αφετηρία Πεζόδρομου), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σβορώνου (Σβορώνος), ο Σύλλογος Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ» & ο πολιτιστικός σύλλογος Ανδρομάχης «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» (Ανδρομάχη), Μουσικό Σχήμα του Ποντιακού Συλλόγου Παναγία Σουμελά (Τουρμπές), το Μουσικό Σχήμα των Παρασκευά Χαλκίδη και Γεώργιου Κωνσταντινίδη (Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης), ενώ τους αθλητές θα υποδέχονται στον τερματισμό, μέλη των τμημάτων του Λαογραφικού Ποντιακού Συλλόγου Νεοκαισάρειας «ο Πόντος», του Λαογραφικού Ιστορικού Συλλόγου Νεοκαισάρειας «ΚΟΤΖΑ-ΑΝΑΣΤΑΣ» και του Ομίλου Φίλων των Ανθρώπων και των Ζώων «Ο ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ».

Η ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΤΩΝ «PARANAUE»
Οι Paranaue, η δημοφιλής ομάδα κρουστών στα πρότυπα των blocos afros της Bahia στην Βραζιλία, θα πρωταγωνιστήσουν και φέτος στο παράλληλο μουσικό πρόγραμμα του αγώνα. Το σχήμα με έδρα τη Θεσσαλονίκη, από την ίδρυσή του το 2003 μέχρι σήμερα έχουν παρουσιαστεί σε πολυάριθμες εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια και αναμένεται με τους έντονους ρυθμούς και την κίνησή του, να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μίγμα που θα εντυπωσιάσει θεατές και αθλητές.
Την αυλαία του αγώνα θα ανοίξουν τα παιδιά με ειδικές ικανότητες της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με σειρά προτεραιότητας έως και την Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2018. Σε περίπτωση που οι 2000 συνολικά αριθμοί συμμετοχής διατεθούν νωρίτερα, για λόγους καλής οργάνωσης του αγώνα, οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν άμεσα και πριν από την προαναφερόμενη ημερομηνία. Ήδη οι συμμετοχές προσεγγίζουν τις 1500.

Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) γίνονται στο επισυναπτόμενο link: https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=84cf921a87c843d87eb58706ad2e4063

ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΦΟΡΕΙΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ κ.α. μπορούν για διευκόλυνσή τους, να αποστέλλουν και ηλεκτρονικά τις ομαδικές τους συμμετοχές στο email: opppapkaterinis@gmail.com αναγράφοντας ονοματεπώνυμο αθλητή - αθλήτριας, όνομα φορέα και ένα τηλέφωνο υπεύθυνου - επικοινωνίας για όλη την ομάδα.

H ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2351047445 (Γραφείο Τύπου - Νικηφόρος Γκόλτσιος), (Ο.Π.Π.Α.Π.: Γιώργος Μίχος), καθώς και στον πρόεδρο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», Αλέξανδρο Πούλιο, τηλ. Επικοινωνίας: 6976692445.

Για πληροφορίες, που αφορούν τις ομαδικές συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε, στον Ευάγγελο Γερομιχαλό (Αντιπρόεδρο  Δ.Σ. ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ»), τηλέφωνο: 6977 753 739.

Επίσης, για διευκρινίσεις, πληροφορίες στο email oppapkaterinis@gmail.com.

Πληροφορίες μπορείτε να αντλείτε και από τις ιστοσελίδες α)του Δήμου Κατερίνης: www.katerini.gr  & β) του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»: www.zeusrunnersclub.gr.

Όπως είναι γνωστό, ο αγώνας με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας), διοργανώνεται από τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος και εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης της πόλης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου