Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Δυναμικά με νέα σχέδια και στόχους ξεκίνησαν την προετοιμασία οι «Πιερίδες Μούσες»





Μια χρονιά ορόσημο ξεκινά για την ποδοσφαιρική ομάδα των «Πιερίδων Μουσών». Είναι πολλά τα στοιχεία που αυτή η χρονιά είναι ξεχωριστή.

Είναι πρώτα απ όλα τα 25 χρόνια που συμπληρώνονται φέτος. Οι «Πιερίδες Μούσες» είναι μια ιστορική ομάδα για την ποδόσφαιρο γυναικών αφού είναι μέσα στις ελάχιστες  πρώτες ομάδες πανελλαδικά που ξεκίνησαν το εθνικό πρωτάθλημα πριν 25 χρόνια.

Φυσικά είναι η πρώτη και μοναδική ομάδα στην Πιερία που ξεκίνησε να διδάσκει και να εμπεδώνει στην Πιερία το ποδόσφαιρο γυναικών. 25 ολόκληρα χρόνια παρά τις αντιξοότητες, τον παραμερισμό ως αξιοπερίεργη δραστηριότητα για τις γυναίκες, μέχρι και το bullying που δέχτηκαν οι πρωτοπόρες αθλήτριες στην Πιερία, παραμένουν δυναμικά στην ενεργή και δυναμική δράση.

Φέτος μια δύσκολη χρονιά με προβλήματα που άλλοι προσπάθησαν να προκαλέσουν στην ομάδα, οι «Πιερίδες Μούσες» τα ξεπέρασαν όλα, στάθηκαν δυνατές και έτοιμες για ένα ξεχωριστό δυνατό ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Η προετοιμασία της Ομάδας
Εδώ και δύο περίπου εβδομάδες ξεκίνησε η εντατική προετοιμασία της ομάδας με όλο σχεδόν το δυναμικό της αλλά και με σημαντικές και ελπιδοφόρες νέες παρουσίες. Στόχος της Τεχνικής Ομάδας, που παραμένει η ίδια υπό την καθοδήγηση του Πασχάλη Κουϊμτζίδη, η σωστή προετοιμασία που θα διαμορφώσει ένα δυνατό σύνολο για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και να πετύχει τους στόχους της Ομάδας.
Αναμένεται η προκήρυξη του πρωταθλήματος από την ΕΠΟ για να μετρηθούν τα αγωνιστικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά των ομάδων που θα ανήκουν στον ίδιο Όμιλο με τις «Πιερίδες Μούσες».
Στόχος της διοίκησης και της Τεχνικής Ομάδας είναι η οργανωτική και  αγωνιστική προετοιμασία για το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου