Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης με την πρόεδρο του συλλόγου Κατερινιωτών Τορόντο


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Κατερίνης, Σάββα Χιονίδη, πραγματοποίησαν  η πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου Κατερινιωτών Τορόντο «ΤΑ ΠΙΕΡΙΑ», Δέσποινα Κωστίδου, συνοδευόμενη από τον Γραμματέα του Δ.Σ. Αθανάσιο Κωστίδη.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τα μέλη του Συλλόγου για την επίσκεψή τους, ενώ  διαβίβασε τους θερμούς χαιρετισμούς του σε όλους τους συμπατριώτες μας. Παράλληλα, όπως δήλωσε: «Οι ομογενείς μας όπου γης διαπρέπουν και είναι οι καλύτεροι σύγχρονοι πρεσβευτές της ελληνικής ψυχής, της παράδοσης και της ιστορίας του τόπου μας ανά την υφήλιο. Επιβεβαιώνετε με τη λαμπρή διαδρομή του συλλόγου σας, ότι οι Έλληνες δεν ξεχνούν τις ρίζες τους.
Σας συγχαίρουμε για όλες τις αξιοπρόσεκτες δράσεις που πραγματοποιείτε και ευχαριστούμε από καρδιάς, καθώς αποτελείτε μία γέφυρα ουσιαστικής επικοινωνίας της Κατερίνης, με τον Καναδά και ευρύτερα με την Αμερική. Καλή συνέχεια στο σημαντικό έργο που επιτελείτε». 
Από την πλευρά της η κα Κωστίδου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη θερμή υποδοχή, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Κατερινιώτικη ομογένεια του Τορόντο και ευρύτερα. 
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή συμβολικών αναμνηστικών δώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου