Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League απέναντι στην Τσέλσι για τον ΠΑΟΚ

Πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League απέναντι στην Τσέλσι για τον ΠΑΟΚΌλα έτοιμα είναι στη Θεσσαλονίκη για το σημαντικό πρώτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τσέλσι (19.55 / Cosmote Sport 2) στην Τούμπα με στόχο να πάρει όσο το δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει πως η Τσέλσι είναι ένα τεράστιο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και θέλει δουλειά, προσπάθεια και μεγάλη δόση τύχης για να τη ρίξεις στο «καναβάτσο» του αγωνιστικού χώρου. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει και μια σημαντική απουσία με τον τιμωρημένο Λέο Μάτος, ωστόσο δεν έχει αποφασίσει ακόμα πώς θα καλύψει το κενό του. Απών θα πρέπει να λογιστεί και ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος είναι μεν στην αποστολή, αλλά έπειτα από θλάση πρώτου βαθμού δεν μπορεί να ρισκάρει τη συμμετοχή του τουλάχιστον από το ξεκίνημα του αγώνα, καθώς ακολουθεί και το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα. 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναμένεται να ξεκινήσει τον αγώνα με τους Πασχαλάκη, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Λημνιό, Ζαμπά και Μπίσεσβαρ.

Στόχος του τεχνικού του ΠΑΟΚ είναι να επικεντρώσει τη δύναμη της ομάδας του στη μεσαία γραμμή με γρήγορους πλάγιους επιθετικούς, ώστε να μη δώσει πολλά περιθώρια στους αντιπάλους του για ακόμα μεγαλύτερη κατοχή από αυτήν που θα έχουν με βάση το παιχνίδι τους.

Από τη μεριά του, ο 59χρονος Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι, Μαουρίσιο Σάρι, άφησε στο Λονδίνο τον Αζάρ, εκτιμώντας πως η απουσία του δεν θα αποδυναμώσει το επιθετικό πνεύμα της ομάδας του, και θα στηριχτεί σε όλα τα μεγάλα αστέρια που έχει το πλούσιο ρόστερ της βρετανικής ομάδας. 

Η Τσέλσι θα παραταχθεί με τους Καμπαγέρο, Ζαπακόστα, Έμερσον, Κέιχιλ, Κρίστιανσεν, Μπάρκλεϊ, Καντέ, Λούφτους Τσικ, Γουίλιαν, Πέδρο και Μοράτα. Το σχήμα είναι άκρως επιθετικό. 

Στα πέντε τελευταία παιχνίδια του ο ΠΑΟΚ έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα από την Μπενφίκα, ενώ οι Άγγλοι μετρούν μόνο νίκες, στο πλαίσιο της Premier League, αφού στην Ευρώπη το «ταξίδι» τους ξεκινά απόψε. 

Διαιτητής ορίστηκε ο Ισπανός Αλμπέρτο Μαγιένκο, με βοηθούς τους Ραούλ Καμπανέρο και Ινόγκο Λόπεζ, τέταρτος ο Ξαβιέ Ροντρίγκες, και πρόσθετοι βοηθοί διαιτητές ο Χοσέ Μαρία Μαρτίνες και ο Χοσέ Γκονζάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου