Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΤΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ


Την υποψηφιότητα του Απόστολου Ντινάκη ως υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. Δίου – Ολύμπου ανακοίνωσε ο επικεφαλής, υποψήφιος δήμαρχος, Αστέριος Φαρμάκης.
«Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ενισχύεται με τη συμμετοχή του φίλου Απόστολου Ντινάκη. Ο Απόστολος με σπουδές στην πληροφορική, πολιτικό ον, με μεγάλη συνεισφορά στον εθελοντισμό ενώνει τις δυνάμεις του μαζί μας για έναν Δήμο ΙΣΧΥΡΟ για ΟΛΟΥΣ. Η συμμετοχή του στον συνδυασμό μας αποτελεί τιμή. Καλή επιτυχία», δήλωσε ο κ. Φαρμάκης.

«Θεωρώ καθήκον μου τη συμμετοχή στην προσπάθεια να δώσουμε ελπίδα στον Δήμο Δίου – Ολύμπου. Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον Αστέριο Φαρμάκη και τον συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» ως τη μόνη αξιόπιστη επιλογή για την επόμενη μέρα στο δήμο μας. Θέλουμε έναν δήμο πρότυπο στη λειτουργία του που να δίνει άμεσα λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών χωρίς διακρίσεις. Θέλουμε πρόοδο και ανάπτυξη. Θέλουμε μια νέα αρχή για τον τόπο μας», σημειώνει ο κ. Ντινάκης.
Βιογραφικό
Ο Απόστολος Ντινάκης του Κυριάκου και της Παρασκευής είναι καθηγητής πληροφορικής στο Γενικό Λύκειο Λιτοχώρου.
Σπούδασε «Πληροφορική» στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην «Επιχειρηματική Πληροφορική» από το πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Συμμετέχει ενεργά στα κοινά. Μεταξύ άλλων, υπήρξε υποψήφιος Βουλευτής το 2015 με το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ), υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος το 2014 με τον συνδυασμό «Πολίτες Μπροστά – Νιόβη Παυλίδου» και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δίου – Ολύμπου το 2010 με τον συνδυασμό του Ν. Λάππα «Νέα Αρχή – Νέα Ελπίδα».
Είναι εθελοντής του Olympus Marathon.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου