Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΝΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ»


Την υποψηφιότητα του Χρήστου Λιανού, με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.  Ο κ. Λιανός είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, Αρχιτέκτων - Μηχανικός, με βαθιά γνώση των προβλημάτων του Δήμου Κατερίνης.
«Ο αγαπητός φίλος και συνάδελφός μου Χρήστος Λιανός, είναι άλλη μια λαμπρή προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της «Ανανέωση Τώρα».
Απόλυτος γνώστης των τοπικών θεμάτων και άριστος επιστήμονας, έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας. Καλώς ήρθες αγαπητέ Χρήστο. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
Κάθε μέρα και πιο ισχυροί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.


Η δήλωση του κ. Λιανού

«Η θητεία μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Κατερίνης και γενικότερα η ενασχόλησή μου με τα ζητήματα του τόπου μας, αποτελεί το εφαλτήριο για να διεκδικήσω ακόμη μια φορά την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας.
Βασική μου επιδίωξη ήταν και είναι η ανοιχτή επικοινωνία με τους δημότες, με γνώμονα τη θεσμική επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, τη διασφάλιση της ορθότητας και νομιμότητας των αποφάσεων της διοίκησης, αλλά και την αξιοκρατική λειτουργία του Δήμου.
Πρωταρχικό στοιχείο της δημοκρατικής λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι να είναι ανοιχτή στην κοινωνία, να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις που λαμβάνονται σε μια συμμετοχική και ουσιαστική διαδικασία διαβούλευσης για κάθε μικρό και μεγάλο ζήτημα που αφορά τον Δήμο μας.
Αποφάσισα να συμμετέχω στην κοινή προσπάθεια για ανανέωση και αλλαγή του Δήμου μας, στο πλευρό του Γιώργου Νταντάμη, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανέωση τώρα», πιστεύοντας ότι ο συνδυασμός αυτός μπορεί να δώσει μία νέα προοπτική και δυναμική στον τόπο μας, που τόσο έχει ανάγκη. 
ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου