Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

“KATERINI RUN 2019”: Σύσκεψη των εμπλεκομένων φορέων & συλλόγων στο Δημαρχείο Κατερίνης



ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ


Άτομα όλων των ηλικιών από κάθε γωνιά της Ελλάδας και την Κύπρο, αθλητές από 11 συνολικά ευρωπαϊκές χώρες, δεκάδες σύλλογοι και φορείς, εθελοντές, μουσικά σχήματα, συμμετέχουν στον 10ο επετειακό Ημιμαραθώνιο «ΚΑΤΕRINI RUN», την Κυριακή 03 Μαρτίου με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας.
Όπως είναι γνωστό, τον αγώνα διοργανώνουν ο Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Τα στοιχεία, που συνθέτουν την ταυτότητα της αθλητικής γιορτής, παρουσίασαν οι διοργανωτές, στη διάρκεια σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο της Κατερίνης. Όπως επισημάνθηκε και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η 10η διοργάνωση σπάει κάθε ρεκόρ συμμετοχών τόσο στον Ημιμαραθώνιο, όσο και στις μικρότερες αποστάσεις συγκριτικά με τις προηγούμενες 9 διοργανώσεις.
Κατά την έναρξη της σύσκεψης, ο Πρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Αλέξανδρος Πούλιος ευχαρίστησε τον Δήμο Κατερίνης και τον ΟΠΠΑΠ για τη διαχρονική υποστήριξη στις δράσεις του συλλόγου, καθώς και τους εκπροσώπους των φορέων και συλλόγων για την επιτυχημένη συνεργασία στη διεξαγωγή των αγώνων που φιλοξενεί η Κατερίνη. «Είμαστε έτοιμοι και με βάση την τεχνογνωσία όλων μας, με την εμπειρία που υπάρχει και από προηγούμενες διοργανώσεις να προσφέρουμε όλοι μαζί στην αθλητική κοινότητα της έναν αγώνα σημείο αναφοράς για την περιοχή μας» σημείωσε μεταξύ άλλων.
Ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας Θεόδωρος Παυλίδης, μετέφερε τις ευχαριστίες του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, προς τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», καθώς και προς όλους τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων για την εποικοδομητική συνεργασία σε μια σπουδαία για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή διοργάνωση: «Ο Δήμος μας έχει αποδείξει διαχρονικά ότι επενδύει στο μαζικό αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη διεξαγωγή μίας μεγάλης και όμορφης αθλητικής γιορτής την προσεχή Κυριακή» τόνισε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, τοποθετήθηκαν η αντιδήμαρχος Παρθένα Μακρίδου Παρτσαλίδου, η οποία εισηγήθηκε το θέμα διεξαγωγής του αγώνα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος, πρόεδροι των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων από τις οποίες διέρχεται η διαδρομή του αγώνα, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, μέλη του Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ, εκπρόσωπος της Τροχαίας, της Δημοτικής αστυνομίας και όλοι οι εκπρόσωποι των φορέων και συλλόγων, που βάσει της προκήρυξης του αγώνα συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωση.
Στη διάρκεια της σύσκεψης, με τον συντονισμό των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου δρομέων: Μιχάλη Γεωργιάδη, Γεώργιο Μίχο, Ευάγγελο Γερομιχαλό, Δημήτρη Βαρνά συζητήθηκε η πορεία των εργασιών, αναφορικά με τους τομείς της διοργάνωσης, που έχει αναλάβει κάθε φορέας ξεχωριστά, ενώ διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Όλοι οι εκπρόσωποι των εμπλεκομένων φορέων και συλλόγων εξέφρασαν την πεποίθησή τους, ότι, το «KATERINI RUN», θα διεξαχθεί την Κυριακή 03 Μαρτίου, με ασφάλεια και υπό απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου