Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Κλείνουν οι εγγραφές συμμετοχής στο KATERINI RUN - Ρεκόρ συμμετοχών σε όλα τα αγωνίσματα συγκριτικά με τις 9 προηγούμενες διοργανώσεις

Ρεκόρ συμμετοχών σε όλα τα αγωνίσματα συγκριτικά με τις 9 προηγούμενες διοργανώσειςΚλείνουν αύριο Τρίτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 23:00 οι φόρμες εγγραφών συμμετοχής στον επετειακό Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΚΑΤΕRINI RUN» 2019. Επιπλέον εγγραφές στην απόσταση των 21 χλμ θα γίνονται δεκτές και την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου μόνο μέσω αποστολής email στο: apsd.zeus@gmail.com ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ως εξής: 6976 692 445 – Αλέξανδρος Πούλιος (πρόεδρος) &  6939218 472 – Γιώργος Μίχος (Γραμματέας).
Οι εγγραφές σε ό, τι αφορά τα 5 χλμ της διοργάνωσης, θα συνεχιστούν έως και την Παρασκευή 01 Μαρτίου και ώρα 13:00 από το περίπτερο του συλλόγου στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ όπως έχει ανακοινωθεί η συμμετοχή στον αγώνα δρόμου των 1000 μ. θα γίνεται αποκλειστικά την ημέρα του αγώνα και έως τις 11:00  π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η 10η διοργάνωση του συλλόγου σπάει κάθε ρεκόρ συμμετοχών τόσο στον Ημιμαραθώνιο, όσο και στις μικρότερες αποστάσεις συγκριτικά με τις προηγούμενες 9 διοργανώσεις. Σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τα ονόματα των συμμετεχόντων.
Όπως είναι γνωστό τον αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 03 Μαρτίου διοργανώνει Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου