Μέσω
δύο workshops και του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», θα συμμετέχουν στην κλαδική έκθεση Detrop (2 έως 4 Μαρτίου 2019), η Αμερικανική Γεωργική
Σχολή και το Perrotis
College.
Συγκεκριμένα,
το Σάββατο 2 Μαρτίου και τη Δευτέρα 4
Μαρτίου ακαδημαϊκοί του Perrotis
College θα προχωρήσουν σε workshops, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της ΔΕΘ – Helexpo. Το Σάββατο
2 Μαρτίου στις 18:00 η επικεφαλής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη
Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων» Δρ. Κική Ζηνοβιάδου θα παρουσιάσει διαδραστικό εργαστήριο με τίτλο «Φτιάξτε ‘χαβιάρι’ στη γεύση που θέλετε»
και στις 19:00 ο ακαδημαϊκός
υπεύθυνος του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας τροφίμων Δρ. Τρύφων Αδαμίδης θα παρουσιάσει διαδραστικό εργαστήριο με τίτλο «η οξύτητα στη ζωή μας: μύθοι και
αλήθειες». Τα δύο workshops θα παρουσιαστούν και πάλι τη Δευτέρα 4 Μαρτίου,
στον ίδιο χώρο, στις 12:00 και 13:00, αντίστοιχα.
Επίσης,
η Αμερικανική Γεωργική Σχολή θα έχει
συμμετοχή στη Detrop και μέσω
του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα
Γενιά», το οποίο υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Στην Detrop και σε συνεργασία με το
Agrodesign Cluster, το πρόγραμμα διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Creative Couples: Ιστορίες παραγωγών και δημιουργών
στον αγροδιατροφικό κλάδο». Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου (16:30 – 18:30) στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης».
Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Chief
Innovation Officer,
the Futurecats,
Δημήτρης Δημητριάδης, ο οποίος ως
ειδικός σε θέματα branding, θα παρουσιάσει τη σημασία του για τα ελληνικά
αγροδιατροφικά προϊόντα. Τρία ζευγάρια δημιουργών και παραγωγών, θα μοιραστούν
με το κοινό καλές πρακτικές αλλά και λάθη προς αποφυγή στην κοινή τους πορεία
για τη δημιουργία ενός brand. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Brand Strategist στην
εταιρία Tropos Branding (μέλος του DGK Group), Χρήστος Κατσάνος. Υπενθυμίζεται ότι η Αμερικανική Γεωργική Σχολή
επιλέχθηκε, σε συνεργασία με το Rutgers University και το Γεωπονικό
Πανεπιστήμιο Αθηνών, ως στρατηγικός εταίρος για την υλοποίηση του προγράμματος
και τη διοργάνωση δράσεων. Συγκεκριμένα, η Σχολή πραγματοποιεί κλαδικές μελέτες
και δράσεις κατάρτισης και συμβουλευτικής στους τομείς της γεωργίας, της
κτηνοτροφίας, των τροφίμων και του τουρισμού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου