Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Αποχιονισμός και ρίψη αλατιού στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές -Ρίψη θαλασσινού νερού προληπτικά σε γέφυρες στην πόλη της Κατερίνης


Mε κάθε διαθέσιμο μέσο, στην ασφάλεια των πολιτών και στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων σε ορεινές περιοχές (Ελατοχώρι - Χιονοδρομικό Κέντρο, Άνω και Μεσαία Μηλιά, Πέτρα, Σεβαστή, Κούκος κ.α.), όπου συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις, συνδράμουν από νωρίς το πρωί έως και αυτή την ώρα, το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας και όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.
Έμφαση δίνεται στον αποχιονισμό του οδικού δικτύου και στη ρίψη αλατιού στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές, ενώ προληπτικά ρίψη θαλασσινού νερού γίνεται σε όλες τις γέφυρες της Κατερίνης.

Όπως τονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος: «Η πρόσβαση σε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου μας διεξάγεται κανονικά. Καλούμε ωστόσο τους δημότες να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις τους. Σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων, παρεμβαίνουμε, όπου απαιτείται, για τη διατήρηση της ομαλής κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο».
Ο Δήμος Κατερίνης, θα παραμείνει σε επιφυλακή καθ’ όλη τη διάρκεια των καιρικών φαινομένων, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που προκληθούν από την κακοκαιρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου