Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΣΟΥΛΑ) ΣΤΕΦΑΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΡΗΤΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗΤην Αναστασία (Τασούλα) Στεφανή ανακοίνωσε ως υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο Ρητίνης με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ο επικεφαλής, υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.

«Καλώς ήρθατε κα Τασούλα Στεφανή στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα». Δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας, η αγαπητή Τασούλα έχει να προσφέρει πολλά στην Ρητίνη και στην προσπάθεια για αναβάθμιση της υπαίθρου και όχι μόνο. Καλή επιτυχία», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

 
«Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης, να συμμετέχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» ως υποψήφια τοπική σύμβουλος Ρητίνης. Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι γιατί θέλω να προσφέρω στη Ρητίνη, στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι. Για έναν ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ», δήλωσε η κα Στεφανή, κομμώτρια στο επάγγελμα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου