Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (ΚΗΦΗ) Σ. ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Ο κ. Νταντάμης συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» συνομίλησε με εξυπηρετούμενους του ΚΗΦΗ για τη λειτουργία της δομής και τις ανάγκες της τρίτης ηλικίας. Η Διευθύντρια και το Προσωπικό ξενάγησαν τον κ. Νταντάμη στους χώρους και τον ενημέρωσαν για το έργο και την πορεία του Κέντρου.

«Κάθε έργο που κάνεις ως Δημοτική Αρχή, στόχο πρέπει να έχει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Οφείλουμε να στηρίξουμε την Τρίτη Ηλικία και να κάνουμε, όσο εξαρτάται από εμάς, καλύτερη τη διαβίωσή τους. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε καταθέτοντας τον σεβασμό μας για όλα όσα μας πρόσφεραν. Η Τρίτη Ηλικία, η ποιότητα ζωής όλων των δημοτών μας είναι προτεραιότητά μας. Είναι δέσμευση», σημείωσε ο κ. Νταντάμης.
Παρουσίες
Στην επίσκεψη συμμετείχαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα»: Άννα Αθανασάκη, Χρήστος Γραμματικόπουλος, Σημέλα Ελευθεριάδου, Γιώτης Ιορδανίδης, Γιώργος Κυριακίδης, Γιάννης Νταντάμης, Έφη Παπαδοπούλου – Μπίσμπα, Ελένη Πάτσιου και Γιώργος Τσαχουρίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου