Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ


Την υποψηφιότητα του Νικόλαου Παπουτσίδη, ελεύθερος επαγγελματίας, για το τοπικό συμβούλιο Κατερίνης με τον Συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα»  ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.  
«Άνθρωπος της αγοράς ο αγαπητός φίλος Νίκος Παπουτσίδης, θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της "ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ" για το Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης. Είναι μεγάλη η ικανοποίηση μας για την συμμετοχή του στον κοινό μας αγώνα, για έναν ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ. Καλώς ήρθες αγαπητέ Νίκο. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία», σημείωσε ο κ. Νταντάμης.



Η δήλωση του κ. Παπουτσίδη:
Φίλες και φίλοι, 
Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης, να συμμετέχω στον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Κατερίνης. Ο Γιώργος Νταντάμης και όλοι οι συνυποψήφιοι μου στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας αποτελούν τα εχέγγυα για την καλή πορεία του Δήμου Κατερίνης. Ο τόπος μας έχει ανάγκη την ΑΛΛΑΓΗ και την ΑΝΑΝΕΩΣΗ. Όλοι έχουμε ανάγκη ένα ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου