Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΣΤΗ PELLA TV



Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΣΤΗ PELLA TV
Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19.00' θα προβληθεί από την Pella tv η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 10-2-2019 στον Κολινδρό, από την Ομάδα Επιστημόνων Κολινδρού,
με τη συνεργασία του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, του Μ. Γ. Σ. "Αναγέννηση" Κολινδρού και του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ν. Λούσης" Κολινδρού.
Για ενδιαφέρον θέμα της εκδήλωσης: «Το ποδόσφαιρο στον Κολινδρό. Ένας αιώνας ιστορία», αρχικά ο φιλόλογος, πρώην δήμαρχος Κολινδρού και παλιός ποδοσφαιριστής της "Αναγέννησης" Θωμάς Σολοποτιάς, αναφέρεται στη διαχρονική πορεία του ποδοσφαίρου στον Κολινδρό από την εισαγωγή του το 1906 μέχρι και τις μέρες μας.
Στη συνέχεια, ο αθλητικογράφος και "ζωντανό" αρχείο του ελληνικού ποδοσφαίρου Σταύρος Πετρακόπουλος, επικεντρώνεται κυρίως σε στατιστικά αγωνιστικά στοιχεία της περιόδου της "Αναγέννησης" στη β' εθνική κατηγορία.
Όλοι οι σύλλογοι στα χρόνια του ποδοσφαίρου στον Κολινδρό, υπηρέτησαν την αθλητική ιδέα. Ανέδειξαν το μεγαλείο του ερασιτεχνικού αθλητισμού με τις συμπεριφορές τους, το ήθος τους και τις αγωνιστικές τους επιτυχίες. Το ίδιο αποτέλεσμα είχε και η πορεία στις επαγγελματικές κατηγορίες. Στο πνεύμα αυτό επίσης κινήθηκαν στην εκδήλωση και οι τοποθετήσεις του ακροατηρίου.
  
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου