Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Συνάντηση του Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεωργίου με τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Αναστάσιο Παπαζήση



          Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο  πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουλίου, ο νέος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Αναστάσιος Παπαζήσης, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του ΔημάρχουΚατερίνηςέως τις 31/08/2019.
 
          Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ο Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος και ο Δήμαρχος αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για θρησκευτικά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα,ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στα τρέχοντα ζητήματα και στις ανάγκες που απασχολούν την τοπική Εκκλησία,  πάντα σε πνεύμα αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης.
          Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ευχήθηκε στον νέο Δήμαρχο καλή επιτυχία στα καθήκοντα που ανέλαβε και τον διαβεβαίωσε ότι η άψογη συνεργασία, που υπάρχει ανέκαθεν ανάμεσα στην Ιερά Μητρόπολη και τον Δήμο Κατερίνης, θα συνεχιστεί το ίδιο άμεσα και εποικοδομητικά.
          Στη συνέχεια ο κ. Παπαζήσης επισκέφθηκε τον Γέροντα Μητροπολίτη Σεβασμιώτατο κ. Αγαθόνικο εκζητώντας την ευχή του, ενώ εξήρε τις συνθήκες νοσηλείας και περίθαλψης του κ. Αγαθονίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου