Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Να οδηγούμε και όχι να ακολουθούμε τις εξελίξεις...


Τι χρειάζεται το Κίνημα Αλλαγής στο νέο στάτους της πολιτικής ζωής του τόπου, επιχείρησε να κωδικοποιήσει ο Γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης.

«Αυτό που χρειάζεται το Κίνημα Αλλαγής σήμερα είναι μία πραγματική ριζοσπαστική πολιτική ατζέντα μακριά από ιδεοληψίες και δογματισμούς, που δεν θα κρατά ισορροπίες, που δεν θα υπολογίζει πολιτικό κόστος, που δεν θα μετράει το μέγεθος των εκάστοτε εξαρτώμενων κοινωνικών ομάδων για να ζυγίσει την πολιτική του τοποθέτηση», είπε στο Καρφί, καλώντας στην πραγματικότητα το κόμμα του να στρέψει το βλέμμα του στη νέα γενιά.

«Χρειάζεται λόγο σύγχρονο, πραγματικά και όχι τύποις προοδευτικό, που θα ανταποκρίνεται στο 2019 και στις απαιτήσεις της μεταμνημονιακής Ελλάδας, με ισχυρές ευαισθησίες και το βλέμμα στραμμένο στη νέα γενιά της χώρας», είπε, ζητώντας η Χαριλάου Τρικούπη να οδηγεί τις εξελίξεις και όχι να τις ακολουθεί. «Και αυτό θα είναι το δικό μας ανάχωμα στους επίδοξους καπηλευτές της Ιστορίας και του χώρου μας», προειδοποίησε καταλήγοντας...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου