Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ 28-4-2020


Με αφορμή την Ημέρα Δράσης στους χώρους δουλειάς, σωματεία εργαζομένων και συνταξιούχων από τον Νομό Πιερίας αλλά και η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στο ΓΝ Κατερίνης πραγματοποίησαν κινητοποίηση έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης  με σύνθημα «Πληρώσαμε πολλά - δε θα πληρώσουμε ξανά».

Όλο αυτό το διάστημα οι ταξικές δυνάμεις στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπως και σε άλλους χώρους δουλειάς έχουνε βγει μπροστά διεκδικώντας Μέσα Ατομικής Προστασίας για τους εργαζόμενους, διεκδικώντας να καλυφθούν όλες οι θέσεις και τα κενά που υπάρχουν, καλώντας όλους τους εργαζόμενους να βγουν μπροστά και να απαιτήσουν τα δικαιώματά τους,  να μην επιτρέψουν με αφορμή την πανδημία να καταπατηθούν δικαιώματα.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δημήτρης Πίπιλας, εργαζόμενος γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, καθώς και ο Αχιλλέας Ζαχαρόπουλος, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Νομού Πιερίας.
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν μέλη κι άλλων σωματείων όπως το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας «Η πρωτοπορία», το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Πιερίας, το Σωματείο Συνταξιούχων Λιτοχώρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου