Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Ευχές Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου

Η γέννηση του Θεανθρώπου στέλνει το μήνυμα της αισιοδοξίας, της ελπίδας και της πίστης στις καρδιές των ανθρώπων. Πίστη στον ενανθρωπήσαντα Κύριό μαςη οποία έναντι των δυσκολιών και του πεσιμισμού που ορθώνει γύρω μας η πανδημία, συνιστά φωτεινό οδοδείκτη στην καθημερινότητά μας.

Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι φέτος οι συνθήκες της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης διαμορφώνουν ένα διαφορετικό εορταστικό κλίμα για μικρούς και μεγάλους. Για το λόγο αυτό, το μήνυμα των Χριστουγέννων έχει περισσότερο από ποτέ κοινωνικό πρόσημο και μας καλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις και τις προσδοκίες μας Δήμος Κατερίνης και Δημότες, για την προστασία της δημόσιας υγείας, για την αλληλεγγύη, τη συντονισμένη και αδιάλειπτη προσφορά προς οικονομικά αδύναμους &  ευπαθείς ομάδες συνδημοτών μας.

Η στήριξη και η σκέψη μας είναι κοντά στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που δίνει μαραθώνιο αγώνα με τον ιό. Εκφράζουμε από καρδιάς την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους.

Στον Δήμο Κατερίνης, κόντρα στη ψυχολογία που έχουν επιφέρει τα αναγκαία περιοριστικά μέτρα,  θέλοντας να διαμορφώσουμε  μία νότα αισιοδοξίας,  υποδεχτήκαμε νωρίτερα από κάθε άλλη φορά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με ένα φωτεινό εορταστικό διάκοσμο σε κάθε γωνιά του Δήμου, ενώ σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης οργανώνουμε το πρώτο ψηφιακό Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

Με τα λόγια αυτά, σας προτρέπω να μείνουμε όλοι σπίτι, να τηρούμε τα περιοριστικά μέτρα ευελπιστώντας ότι όλοι μαζί, θα γιορτάσουμε με υγεία, γενναιόδωρα τα επόμενα Χριστούγεννα. Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία και θα τα καταφέρουμε. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειές σας ευλογημένα Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά.

 Ως έτος ορόσημο στην ιστορία και τη διαδρομή του Ελληνισμού, το 2021 αντλώντας ιδανικά και αξίες από τους προγόνους μας, να ανοίξουμε για τους νέους και τις νέες μας, ένα παράθυρο ελπίδας για το μέλλον.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

 

Δήμαρχος Κατερίνης

Κώστας Κουκοδήμος

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου