Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Κ.Π. «ΑΤΡΑΚΤΟΣ» : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ

Παρά την αγωνία και το φόβο που έχει σκορπίσει η πανδημία, η ανθρωπότητα προετοιμάζεται για τον εορτασμό της γέννησης του Σωτήρος. Τα φετινά covid Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για όλους. Τα δεδομένα γίνανε ζητούμενα … και η ευχή όλων είναι να μπορούσαμε να βρισκόμασταν στην αγκαλιά των αγαπημένων μας ανθρώπων… όμως είναι ανάγκη να περιοριστούμε στην αυστηρά ιδιωτική μας «φούσκα», αναλογιζόμενοι τους κινδύνους του αλόγιστου συγχρωτισμού, για να προστατεύσουμε τους πιο ευάλωτους φίλους, συγγενείς και συνανθρώπους μας κι αυτή θα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης μας…. Όλοι μαζί με έναν κοινό στόχο να καταφέρουμε να γιορτάσουμε όλοι Μαζί για πολλά Χριστούγεννα ακόμη.

Η πανδημία αποκάλυψε πόσο εύθραυστη είναι η ζωή για πολλούς ανθρώπους και τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι γεμάτα με ουσιαστικά δώρα αγάπης. Μάθαμε να εκτιμούμε αυτούς που αγαπάμε και με τους οποίους είμαστε αναγκαστικά σε απόσταση. Η αγάπη μας και η σκέψη μας θα είναι αυτές που θα συντροφεύουν του αγαπημένους μας φέτος
Ας αναζητήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων στην αίσθηση της κοινής θαλπωρής (έστω και εξ’ αποστάσεως) και όχι στην ασύδοτη κατανάλωση και στην κραιπάλη. Φέτος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μοιράσουμε μόνο αγάπη, φιλία, ενσυναίσθηση, ενδιαφέρον και όχι τον ιο.
Το Δ.Σ., και οι εργαζόμενοι του Κ.Π. «ΑΤΡΑΚΤΟΣ» εύχονται σε όλο τον κόσμο καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη οικογενειακή και προσωπική ευτυχία κι ευτυχισμένο το νέο έτος.
                                                                                                 ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.
                                                                                                               Χρόνια πολλά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου