Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΠΕΡΓΙΑ 10/6/21

 

Ηχηρή απάντηση στο τερατούργημα της κυβέρνησης που καταργεί το 8ωρο, έδωσαν σωματεία και εργαζόμενοι στην Κατερίνη στην απεργιακή συγκέντρωση 10/6/21.

Οι εργαζόμενοι δε μασάνε και θα οργώσουν κάθε χώρο δουλειάς προκειμένου το αγωνιστικό μήνυμα να φτάσει παντού, τόνισε ο Παύλος Παπαδόπουλος, μέλος της Διοίκησης του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ», από το βήμα της απεργιακής συγκέντρωσης, και συνέχισε λέγοντας πως οι εργαζόμενοι όλης της χώρας μπορούν και πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να μην περάσει το νομοσχέδιο-κόλαφος.

Μήνυμα συμπόρευσης στους εργατικούς-λαϊκούς αγώνες έστειλε ο Γ. Ευαγγελόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας, τονίζοντας πως το νομοσχέδιο Χατζηδάκη που γυρνάει την εργατική τάξη, ενάμιση αιώνα πίσω, δε θα περάσει.

Ο Α. Τσακαλάκης, μέλος της Διοίκησης Του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Κατερίνης «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» τόνισε πως οι πολιτικές που τσακίζουν εδώ και χρόνια τους μικρούς αγρότες και κτηνοτρόφους, είναι οι ίδιες πολιτικές που σμπαραλιάζουν τα εργασιακά δικαιώματα και τις κατακτήσεις του εργατικού – λαϊκού κινήματος. Δε θα τους περάσει.

Τέλος ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Κατερίνης, όπου συνθήματα όπως «8ωρο, 5μερο, σταθερή δουλειά-αυτή είναι απαίτηση της εργατιάς» και «Στείλτε για ελιές τον Χατζηδάκη-το 8ωρο ανήκει στον εργάτη» έδιναν μαχητικό παλμό στη διαδήλωση.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου