Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Έγκλημα στην Κατερίνη: Συνελήφθη και ομολόγησε ο δράστης

 

Συνελήφθη ο άνδρας που σκότωσε και έκαψε τον 45χρονο στην Κατερίνη, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος έξω από νεκροταφείο στην περιοχή Καλλιθέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN o 58χρονος άνδρας φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Όπως είπε στους αστυνομικούς με το θύμα τσακωνόντουσαν συνέχεια καθώς είχαν οικονομικές διαφορές και διαφορές για ναρκωτικά.

Ο 45χρονος, που εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης (15.06) έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο.Έγκλημα στην Κατερίνη: Κομμωτής το 45χρονο θύμα

Το πτώμα του άνδρα εντόπισε περαστικός πίσω από τα κοιμητήρια της Καλλιθέας, στην Κατερίνη.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ, ο άνδρας ήταν καμένος, με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένος πισθάγκωνα, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών αναφέρουν ότι είχε καεί ζωντανός.

Οι πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι ο δράστης, πριν κάψει τον άτυχο άνδρα, τον είχε πυροβολήσει στο κεφάλι με καραμπίνα, με την απανθρακωμένη σορό να έχει ταυτοποιηθεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα ήταν 45 ετών και κομμωτής στο επάγγελμα. Μάλιστα, είχαν χαθεί τα ίχνη του και οι δικοί του άνθρωποι τον αναζητούσαν από τη Δευτέρα.

Σοκαρισμένος είναι ο Χριστόδουλος Χριστοδουλής, ο ιδιοκτήτης του χωραφιού όπου βρέθηκε νεκρός ο 45χρονος. «Ειδοποιήθηκα ότι βρέθηκε ένα πτώμα στο χωράφι μου. Φυσικά δεν είχα καμία ανάμειξη και καμία εικόνα του τι έγινε. Είναι σοκαριστικό, είναι άγριο έγκλημα, τον να τον κάψεις τον άλλον είναι ό,τι χειρότερο» αναφέρει.

Ο 45χρονος είχε επιστρέψει στην Ελλάδα πριν λίγο καιρό από την Αυστραλία.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου