Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ 

Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε το πρόγραμμα των νεανικών αποδράσεων, που διοργανώνει για ακόμη ένα καλοκαίρι το γραφείο νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και αφορά: α) μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, β) φοιτητές και νέους, γ) νέα ζευγάρια και εργαζομένους.

Μικρές αποδράσεις σε υπέροχα μέρη του Νομού μας, όπου θα έχουν την ευκαιρία οι συμμετέχοντες να ζήσουν θαυμάσιες εμπειρίες, μέσα από την προσευχή, τη διδαχή, τη συζήτηση, και τις ποικίλες δραστηριότητες που προσφέρονται.

Μετά από μία δύσκολη από κάθε πλευρά χρονιά, λόγω της επιδημίας, οι νεανικές αποδράσεις θα προσφέρουν μια νότα χαράς και αισιοδοξίας, αλλά και ελπίδα που τόσο έχουμε ανάγκη.

Σημειώνεται ότι η Ιερά Μητρόπολή μας θα δρομολογήσει δωρεάν λεωφορεία για τις μετακινήσεις, αλλά όποιοι επιθυμούν μπορούν να μεταβούν και με δικό τους μέσο. Επίσης, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Πληροφορίες-Εγγραφές, από Δευτέρα-Παρασκευή στο Πνευματικό μας Κέντρο «ΑΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ» κατά τις πρωινές ώρες 11-12, στο τηλ. 6941424725 (και viber), και στο emailagiaanna1@yahoo.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου