Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Η απερισκεψία των αρμοδίων τινάζει τον τουρισμό στον αέρα

 Το φιάσκο της απίστευτης καθυστέρησης στα σύνορα όπου οι τουρίστες παρέμεναν για ώρες λόγω έλλειψης κλιμακίου του ΕΟΔΥ ακολούθησε δεύτερο, αφού οι αρμόδιοι φωστήρες αποφάσισαν να μονοδρομήσουν και την εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Χθες, λοιπόν, η επιστροφή στην πόλη από Πλαταμώνα, Λιτόχωρο, Μακρύγιαλο και τις υπόλοιπες παραθαλάσσιες περιοχές μετατράπηκε σε ένα ατελείωτο βασανιστήριο με εκατοντάδες ανθρώπους εγκλωβισμένους στα οχήματά τους.

Για να διανύσει κανείς μια απόσταση 84 χιλιομέτρων από το Λιτόχωρο μέχρι τη Θεσσαλονίκη χρειαζόταν τρεις ολόκληρες ώρες. Μετά από τέτοιες συμπεριφορές, ευελπιστούν να προσελκύσουν και τουρισμό... Το πιθανότερο είναι να εγκαταλείψουν τη χώρα και οι… ιθαγενείς!

Παρακολουθήστε τις διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων ανθρώπων μέσα από τα βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα η Ζούγκλα, καθώς οι οδηγοί και οι συνεπιβάτες τους χρειάστηκε να μείνουν για ώρες στα αυτοκίνητά τους λόγω της μονοδρόμησης της εθνικής οδού και να διανύσουν μία απόσταση 80 χλμ. σε 3 ώρες... Κανένας αρμόδιος δεν σκέφτηκε ότι ενόψει τουριστικής περιόδου αυτή η κατάσταση αποτελεί ντροπή για τη χώρα μας, όπως επίσης κανείς δεν σκέφτηκε ότι ανάμεσα στους ταξιδιώτες υπήρχαν μικρά παιδιά, άνθρωποι με προβλήματα υγείας, αλλά και ηλικιωμένοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου