Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

 

Αγαπητοί μαθητές,

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων, σας εύχομαι από καρδιάς υγεία, δύναμη, αυτοπεποίθηση και καλή επιτυχία.

Η συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι αναμφίβολα σημαντική και θα επηρεάσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία.


Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα την καθορίσει και για τον λόγο αυτό χρειάζεται να προσπαθήσετε με ψυχραιμία και δίχως άγχος. Η επιτυχία στις εξετάσεις είναι μεν σημαντική, ωστόσο δεν αποτελεί μονόδρομο και θα υπάρξουν ακόμη πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας που θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

 

Πιστέψτε στον εαυτό σας και με «όπλα» τις γνώσεις σας και την παιδεία που σας έχουν προσφέρει η οικογένειά σας και οι εκπαιδευτικοί σας, αλλά και με πίστη στον εαυτό σας, ελπίδα και θετική σκέψη αγωνιστείτε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

 

Καλή δύναμη εύχομαι, επίσης, στους γονείς σας που μοιράζονται τα άγχη και τις αγωνίες σας, βρίσκονται πάντα δίπλα σας και προσπαθούν με αγάπη να σας συμπαρασταθούν και να σας εμψυχώσουν. Αλλά και στους εκπαιδευτικούς που με συνέπεια και υπευθυνότητα σας προσέφεραν τα εφόδια και τις γνώσεις για να φτάσετε ως εδώ και συνεχίζουν να συμβάλλουν στην επιτυχή και ομαλή διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων.

 

Καλή επιτυχία σε όλους. Η σκέψη κι οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν.

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας


Σοφία Μαυρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου