Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Ειδική εκδήλωση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς με θέμα την Πάταξη της Παραοικονομίας και του Παρεμπορίου

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) κ. Ιωάννης Μασούτης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας και της Θεματικής Επιτροπής Παραοικονομίας και Παρεμπορίου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.), κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

σας προσκαλούν

στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας,

την 18η Μαΐου 2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00,

σε ειδική εκδήλωση,

με τη συμμετοχή της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς και

με θέμα την ανάδειξη της τεράστιας μάστιγας του Παρεμπορίου και της Παραοικονομίας,

η οποία πλήττει την Ελληνική Οικονομία, το νόμιμο εμπόριο και τον υγιή ανταγωνισμό.

Τη ΔΙ.Μ.Ε.Α. θα εκπροσωπήσουν ο Διοικητής της κ. Χαράλαμπος Μελισσινός και ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διαχείρισης Δεδομένων, Στατιστικής Επεξεργασίας και Εποπτείας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, κ. Σπυρίδων Περιστέρης.

 

Στόχος μας είναι να γίνει κατανοητό, ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε όλοι μαζί και με όλες μας τις δυνάμεις να σταματήσουμε την οικονομική αιμορραγία που προκαλούν τα λαθραία και παραποιημένα προϊόντα, τόσο στην υγιή Επιχειρηματικότητα όσο και στο Ελληνικό Δημόσιο.

Η έναρξη της κοινής αυτής προσπάθειας θα επισφραγισθεί στο τέλος της εκδήλωσης με την υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, μεταξύ της Κ.Ε.Ε.Ε. και της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.), υπεύθυνης για τον έλεγχο και την πάταξη της Παραοικονομίας και του Παρεμπορίου, ανά την Ελληνική Επικράτεια.

Η δραστική μείωση του Παρεμπορίου και ο περιορισμός της Παραοικονομίας απαιτεί τη σύμπραξη κα το συντονισμό όλων των εμπλεκομένων φορέων, ως εκ τούτου θεωρούμε την παρουσία σας απαραίτητη.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε Ο Πρόεδρος της θεματικής Επιτροπής Παραοικονομίας και Παρεμπορίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου