Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Ψητοί κεφτέδες με «φέτα» Κεφαλονιάς

 


Υλικά

Τεμάχια: 16

Διαδικασία

  1. Για τους κεφτέδες με «φέτα» Κεφαλονιάς, σε τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με αλατοπίπερο στο μισό λάδι, σε χαμηλή φωτιά, για 10 λεπτά.
  2. Σε μεγάλο μπολ βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τον πάγο, και ζυμώνουμε καλά.
  3. Όσο ζυμώνουμε, ρίχνουμε σταδιακά τον πάγο.
  4. Σκεπάζουμε το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  5. Πλάθουμε 16 πλακέ κεφτέδες και ψήνουμε σε δυνατό γκριλ στον φούρνο, για 4-6 λεπτά από κάθε πλευρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου