Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

«ΣΑΡΩΣΕ» μετάλλια ο «ΓΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ»

 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΕΓΧΡΩΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ  KARATE OPEN SERIES» - 

 

Ούτε ένα, ούτε δύο…αλλά 12 μετάλλια απέσπασαν οι αθλητές και αθλήτριες του «ΓΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ», στο «ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΡΑΤΕ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ – KARATE OPEN SERIES», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου, στην Ηγουμενίτσα.

Ο αθλητικός σύλλογος από την Κατερίνη συμμετείχε στο πρωτάθλημα με 10 αθλητές. Επικεφαλής ήταν ο προπονητής των παιδιών Γιάννης Κατσαντώνης ενώ την αποστολή συνόδευσε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Αμεξιζίδης και ο βοηθός προπονητή Ιωάννης Τσιανάκας. 

 

Η δεκαμελής αποστολή του «ΓΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ», μετά από μεθοδικές προπονήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, πήρε μέρος στο πρωτάθλημα της Ηγουμενίτσας όπου οι αθλητές του διαγωνίστηκαν τηρώντας αυστηρά τους κανόνες αλλά και τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι. Τα αποτελέσματα δικαίωσαν τους κόπους των παιδιών, προπονητών αλλά και της διοίκησης αφού η αποστολή κατέκτησε 12μετάλλια και συγκεκριμένα 3 χρυσά, 4 αργυρά και 5 χάλκινα. Για ακόμη μια φορά η Αριάδνη Αμεξιζίδου βρέθηκε στο βάθρο των νικητών με δύο χρυσά μετάλλια σε ΚΑΤΑ και KUMITE ενώ ο Γιώργος Γούτσιος, επίσης κατέκτησε δύο μετάλλια και συγκεκριμένα το αργυρό στο KUMITE και το χάλκινο στο ΚΑΤΑ.


 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

 

1. Αμεξιζίδου Αριάδνη, χρυσό μετάλλιο ΚΑΤΑ
2. Αμεξιζίδου Αριάδνη, χρυσό μετάλλιο KUMITE
3. Μόσχου Βασίλειος, χρυσό μετάλλιο KUMITE 
4. Μποταϊτης Δημήτρης, αργυρό μετάλλιο KUMITE
5. Μαυρίδης Νικόλαος, αργυρό μετάλλιο KUMITE
6. Χαντζαρίδης Παύλος, αργυρό μετάλλιο KUMITE 
7. Γούτσιος Γιώργος, αργυρό μετάλλιο KUMITE 
8. Γούτσιος Γιώργος, χάλκινο ΚΑΤΑ
9. Παπαδοπούλου Χριστίνα, χάλκινο μετάλλιο KUMITE 
10. Κοκράνη Ελισάβετ, χάλκινο μετάλλιο KUMITE 
11. Καστράνης Θάνος, χάλκινο μετάλλιο KUMITE 
12. Δέρη Άννα, χάλκινο KUMITE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου