Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Το Πρότυπο 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης στο Επιμελητήριο Πιερίας


 Το Πρότυπο 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης, με επικεφαλής τη Διευθύντρια του σχολείου, Μαρία Κοκκίνου και αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών, -συνεπικουρούμενο από τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Πιερίας, Γεώργιο Μακρή-, πραγματοποίησε προγραμματισμένη επίσκεψη στο Επιμελητήριο Πιερίας και συναντήθηκε με τον Πρόεδρό του, Ηλία Χατζηχριστοδούλου. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο εκπαιδευτικός Μπάμπης Ζαπουνίδης.  

Η Διευθύντρια του Πρότυπου 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, με αιτία κι αφορμή την ίδρυση και λειτουργία, από τη φετινή σχολική χρονιά, του Πρότυπου ΕΠΑΛ -ως ένα εκ των δύο αντίστοιχων πρότυπων επαγγελματικών λυκείων στη Βόρεια Ελλάδα-, έθεσε το θέμα της υπεραξίας που αυτό συνιστά για την πόλη της Κατερίνης και τον νομό Πιερίας ευρύτερα. Επιπρόσθετα, ανέλυσε τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσουν οι μαθητές, οι μαθήτριες του σχολείου και οι οικογένειές τους, στο πλαίσιο της νέας επιχειρηματικότητας αλλά και η τοπική κοινωνία και τα μέλη της.  

Παράλληλα, ζήτησε τη συνδρομή του Επιμελητηρίου Πιερίας και τη συνεργασία των δύο πλευρών, στην ανάδειξη του γεγονότος και στη διάχυση των προοπτικών που ανοίγονται για το σχολείο και το μαθητικό δυναμικό του, με στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες. Όλα αυτά εκτιμάται ότι θα συνδέσουν τη σχολική κοινότητα με τις ανάγκες της κοινωνίας και το επιχειρείν ειδικότερα, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου της Πιερίας να ανταποκρίνεται θετικά, γεγονός που δημιουργεί προοπτικές συνεργασίας που θα επιφέρουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για όλες και όλους. 

 

Η Διεύθυνση του Πρότυπου 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου