Υλικά
Τεμάχια: 16- Για να φτιάξουμε το σουτζούκι με μανιτάρια και κεφαλοτύρι αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C και στρώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.
- Κόβουμε 400 γρ. σουτζούκι σε ροδέλες, πάχους 2 εκ.
- Κόβουμε στη μέση 16 μικρά λευκά μανιτάρια και πλένουμε 16 μικρά ντοματίνια.
- Περνάμε το σουτζούκι σε 16 καλαμάκια, εναλλάξ με τα μανιτάρια και το ντοματίνι.
- Απλώνουμε στο ταψί τα σουβλάκια και ψήνουμε για 10 λεπτά, γυρίζοντάς τα τακτικά.
- Ξεφουρνίζουμε, απλώνουμε σε πιατέλα, πασπαλίζουμε με 150 γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι όπως είναι ακόμα ζεστά και σερβίρουμε το σουτζούκι με μανιτάρια και κεφαλοτύρι.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 129.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου