Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Σουβλάκια κοτόπουλου με μαρινάδα γιαουρτιού

 


Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τα σουβλάκια κοτόπουλου με μαρινάδα γιαουρτιού αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και το ανακατεύουμε σε ένα μπολ με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  2. Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  3. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στη λειτουργία του γκριλ και στρώνουμε με λαδόκολλα ένα ταψί.
  4. «Περνάμε» το κοτόπουλο σε καλαμάκια (12-14), χωρίς να το σκουπίσουμε από τη μαρινάδα, και τακτοποιούμε τα σουβλάκια στο ταψί.
  5. Ψήνουμε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 154.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου