Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Ο "κύκλος της ισότητας" στο ποδόσφαιρο! GrassRoots Hello Football Friend 2019 (ΕΠΣ Πιερίας)

Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση


Η ισότητα γίνεται πράξη στο ποδόσφαιρο, έστω και σε... σχήμα κύκλου, με αφορμή την εξαιρετική διοργάνωση Grassroots «Hello Football Friend», που διοργάνωσε η ΕΠΣ Πιερίας, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχει θέσει υπό την αιγίδα της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), για την UEFA Grassroots Week, στο γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Έφεσο.
Στόχος του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Π.Ο., με τον ευφάνταστο τίτλο «Hello Football Friend», είναι η διάδοση του ποδοσφαίρου στις μικρές, κυρίως ηλικίες. Όλα τα παιχνίδια είχαν διασκεδαστικό χαρακτήρα και απώτερο σκοπό τη γνωριμία και εξοικείωση των αυριανών πρωταγωνιστών και των γονέων και κηδεμόνων τους με το λαοφιλές άθλημα, με την ισότιμη συμμετοχή όλων, χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς, με έμφαση στη διαφορετικότητα, στην εξάλειψη του ρατσισμού και στην αποφυγή στερεοτύπων και διακρίσεων, ακολουθώντας τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι».
Μείνετε συντονισμένοι για ένα full otherside best of photo hd video review, με τον δημοσιογραφικό φωτογραφικό φακό του Νίκου Κολίτση. Μέχρι τότε απολαύστε το περσινό https://www.youtube.com/watch?v=CfiAKtLnO00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου