Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Την Πέμπτη ανοίγει τις πύλες της η Detrop-Oenos


Picture 0 for Την Πέμπτη ανοίγει τις πύλες της η Detrop-Oenos
Υπερβαίνουν τους 450 οι εκθέτες, που θα συμμετάσχουν από τις 7-10 Μαρτίου στην 22η Διεθνής Έκθεση τροφίμων-ποτών-μηχανημάτων & εξοπλισμού Detrop και στην 4η Διεθνής έκθεση οίνου Oenos.
Παράλληλα, ξεπερνούν τους 100 οι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες (hosted buyers), οι οποίοι προέρχονται από τη Γερμανία, Ρωσία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Αυστρία, Τσεχία, Βέλγιο, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Σλοβενία, Κροατία, Σουηδία, Σλοβακία, Νορβηγία, Λουξεμβούργο, Ελβετία, Δανία και Βόρεια Αμερική.

Οι εκθέσεις Detrop & Oenos καλύπτουν έξι εκθεσιακά Περίπτερα, η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε επαγγελματίες, ενώ πλαισιώνονται από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, που καλύπτουν σχεδόν κάθε επιθυμία ενημέρωσης για τα τρόφιμα και τον οίνο.
«Η εξωστρέφεια είναι προτεραιότητα για το δίδυμο των Detrop & Oenos και αυτό αντικατοπτρίζεται στον όγκο των προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών, που θα βρεθούν στη φετινή διοργάνωση. Οι δύο εκθέσεις παρέχουν την καταλληλότερη πλατφόρμα στις επιχειρήσεις τροφίμων-ποτών, προκειμένου να διερευνήσουν τις δυνατότητες διεύρυνσης των εξαγωγών τους» επισήμανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, κ. Θεόδωρος Σουμπάσης.
«Οι εκθέτες στις φετινές Detrop & Oenos είναι περίπου 20% περισσότεροι, σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση. Κορυφαίοι ειδικοί, Sommelier, σεφ, εξειδικευμένα στελέχη επιχειρήσεων του κλάδου των τροφίμων, στελέχη και ιδιοκτήτες φημισμένων εστιατορίων και σχετικών αλυσίδων, καθώς και δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου από διάφορες περιοχές του κόσμου, θα βρίσκονται στις Detrop & Oenos», υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος του εθνικού εκθεσιακού φορέα, Αναστάσιος Τζήκας.
Ο κ. Τζήκας πρόσθεσε πως οι εκθέσεις, που έχει υλοποιήσει από τις αρχές του έτους η ΔΕΘ-HELEXPO καταγράφουν αυξημένη επισκεψιμότητα, αλλά και πολύ ικανοποιητική συμμετοχή εκθετών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου