Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Εξαιρετικές ερμηνείες και συγκινητική η προσέλευση του κόσμου στη συναυλία για τη Λάμψη της Αγάπης

lefteria.blogspot.gr


  Μια μοναδική συναυλία στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πρώην πολυκλαδικού λυκείου Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου για τα παιδιά της Λάμψης της Αγάπης, τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο στην Πιερία. 

Πρωταγωνιστές της βραδιάς οι καλλιτέχνες, οι άνθρωποι, τα ίδια τα παιδιά και όλοι οι διοργανωτές και εθελοντές που εργάστηκαν για την εκδήλωση. Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Νεοκαισαρειωτών Στουτγκάρδης, που στήριξαν αφιλοκερδώς το Κέντρο γραμμάτων και Τεχνών του Δίου και η Ορχήστρα Νέων του Δίου έτυχε της μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου που αρκετή ώρα πριν την καθορισμένη της συναυλίας, κατέκλυσαν το χώρο.
Οι καλλιτέχνες, Όλγα Ζορμπά, Αλέξης Ηλιάδης, Μαρίκα Φωτοπούλου, Φιλιώ Σέρβου και ο βαρύτονος Διονύσιος Τσαουσίδης συνοδευόμενοι από την εκπληκτική Ορχήστρα Νέων του Δίου υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Νίκου Πατρή, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ερμηνεύοντας τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, ξεσηκώνοντας την αίθουσα, παρασύροντας μικρούς και μεγάλους στο μαγικό ταξίδι της μουσικής. Το ένθερμο χειροκρότημα των συμπατριωτών του απέσπασε ο Διονύσης Τσαουσίδης που έκανε την πρώτη του καλλιτεχνική εμφάνιση στην Ελλάδα επιλέγοντας τον τόπο καταγωγής του την Πιερία.
Τα μηνύματα πολλαπλά, τα χαμόγελα περισσότερα για την επιτυχία της βραδιάς.
Χαιρετισμό απηύθυναν στην έναρξη της εκδήλωσης η Πρόεδρος του Συλλόγου Μεταναστών Νεοκαισαρειωτών κ. Τσαουσίδου, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου κ. Παπαχρήστος, και η εκπρόσωπος της Λάμψης της Αγάπης κ. Κωνσταντινίδου.
Εξαιρετική η παρουσίαση από τη δημοσιογράφο Βιβή Ανδρίτσου και την ηθοποιό Τίνα Ιωαννίδου.
Έκπληξη της βραδιάς η παρουσίαση της παιδικής χορωδίας «Πίερες Κονταριωτισσας» που άνοιξαν τη συναυλία κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.
Οι συντελεστές της βραδιάς στο τέλος της τρίωρης σχεδόν συναυλίας, αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα και ευχήθηκαν τα έσοδα της εκδήλωσης να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά του νομού μας.
Να σημειώσουμε τέλος πως τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας, ο Αρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος Β. Ελλάδος, Αντιστράτηγος Γ. Καραλιάς, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σ. Μαυρίδου και ο δήμαρχος Κατερίνης Σ. Χιονίδης, ο αν. Δημάρχου Δίου Ολύμπου Γ. Φαρμάκης, η αντιδήμαρχος Μ.Τσιμήτρη, πλήθος δημοτικών συμβούλων από την Κατερίνη και το δήμο Δίου Ολύμπου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου