Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Συγκέντρωση και διάνοιξη διοδίων την Κυριακή 31-3-13 στις 12:00 π.μ. και διοργάνωση μεγάλης συναυλίας απελευθέρωσης διοδίων το Σάββατο 13-4-13


 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Νέο κρούσμα αυθαιρεσίας και αυταρχισμού της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» χθες. Έκλεισαν την αερογέφυρα στον κόμβο Αιγινίου χωρίς έγγραφη ενημέρωση για τους λόγους της «επικινδυνότητας» της γέφυρας, για το ποιος και γιατί το αποφάσισε χωρίς καν σήμανση ενημέρωσης.
Στην συνεδρίαση της επιτροπής αγώνα λοιπόν χθες, αποφασίστηκε να απαιτηθεί άμεσα η προσκόμιση εγγράφων και η μέγιστη ανοχή ολίγων ημερών προκειμένου – όπως είπαν προφορικά – να κάνουν εργασίες συντήρησης της γέφυρας.
Επίσης αποφασίστηκε συγκέντρωση και διάνοιξη διοδίων την Κυριακή 31-3-13 στις 12:00 π.μ. και διοργάνωση μεγάλης συναυλίας απελευθέρωσης διοδίων το Σάββατο 13-4-13 (επ’ αυτού θα υπάρξουν ανακοινώσεις προσεχώς).
Όλα αυτά ενώ προγραμματίζεται στις 2-4-13 νέα επίσκεψη στην Αθήνα για νομικές και πολιτικές επαφές και ενώ η εισαγγελία διευρύνει καθημερινά τον κατάλογο επιστολών για προανάκριση για τα γεγονότα της 28-1-13.
Όπως όμως όλοι καταλαβαίνουν, ούτε η τρομοκρατία των διώξεων, ούτε ο διαρκής και αυξανόμενος αυταρχισμός μας πτοεί. Συνεχίζουμε, εντείνουμε τον αγώνα, κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις και πλησιάζουμε τον στόχο μας: Την κατάργηση των διοδίων της ερήμωσης της Πιερίας.

Αιγίνιο 29 – 03 – 2013
Το Γραφείο Τύπου
της Επιτροπής Αγώνα του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου